Кафедра електроенергетики
Об'ява 22.02.2019 р.

Науково-технічні конференції ФЕЕ-2019 та ІМА-2019

Науково-технічні конференції “Фізика, електроніка, електротехніка :: 2019” (ФЕЕ-2019) та “Інформатика, математика, автоматика :: 2019” (ІМА-2019) будуть проводитися факультетом електроніки та інформаційних технологій (ЕлІТ) Сумського державного університету (СумДУ) з 23 по 26 квітня 2019 р.

На конференції ФЕЕ-2019 розглядаються фізичні процеси і явища, на основі яких можливе створення електронних пристроїв, нові дослідження в області нанорозмірних ефектів, методів кодування та енергозбереження, електронних систем управління. Відповідальними за проведення ФЕЕ-2019 є наступні кафедри:

  • кафедра електроніки, загальної та прикладної фізики;
  • кафедра наноелектроніки;
  • кафедра електроніки та комп’ютерної техніки;
  • кафедра електроенергетики.

В сферу інтересів конференції ІМА-2019 можна віднести методи математичного моделювання, теоретичні та прикладні аспекти інформатизації, програмування та застосування інформаційних технологій, питань проектування та застосування засобів автоматизації та контролю всіх галузей людської діяльності. Тут задіяні 2 кафедри ЕлІТ ф-ту, а саме:

  • кафедра інформатики;
  • кафедра прикладної математики і моделювання складних систем.

Участь у конференції абсолютно безкоштовна для всіх бажаючих. При цьому матеріали конференції в електронному вигляді завжди доступні на сайті конференції, а також в репозитарії СумДУ.


Детальніше за посиланням: Науково-технічна конференція

Автор: Admin

ВСТУП 2023: спеціальність 141 - "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка"

Кафедра електроенергетики
Сумського державного університету
ЗАПРОШУЄ ВАС
на навчання

за освітньо-професійною програмою: "Електротехнічні системи електроспоживання"

Детальніше